Gelaatsverzorgingen

Gelaatsverzorgingen


In het schoonheidsinstituut Tiara kan je voor de volgende gelaatsverzorgingen terecht: diepreinigend, hydrateren, acnebehandelingen, gevoelige huid / couperosehuid, verstevigend, liftend, anti-rimpel, huidverjonging.

In het instituut wordt gebruikt gemaakt van de Babor producten en gespecialiseerde apparatuur.

Skinovage behandeling


De Babor Skinovage PX producten kan onderverdeelt worden in 7 categorieën. Dit intelligente premium verzorgingssysteem is daardoor perfect afstemmen op uw huidbeeld. De huid heeft veel te verdragen van de invloeden van buitenaf. Het heeft effectieve bescherming nodig tegen de door het licht en milieu veroorzaakte huidveroudering door UV-stralen en vrije radicalen.

Acnébehandeling


Intensieve behandeling voor de duurzame reductie van onzuiverheden.
Zuivert, kalmeert en verfijnt.

Dr. BABOR


De probleemoplossers van BABOR, de Doctor BABOR lijn is specifiek gericht op de volgende probleemgebieden: onregelmatige huid, onzuivere huid, belaste huid die regeneratie nodig heeft, droge en gevoelige huid, tegen rimpels en verlies elasticiteit.

Doctor BABOR producten verleggen de grens wat betreft bereikbare resultaten met cosmeceuticals. Gedegen onderzoek en ontwikkeling hebben een ruime keuze aan huidverbeterings producten opgeleverd.

Dr. BABOR Pro


Babor innoveert en zoekt steeds naar nieuwe werkstoffen en behandelingen. Zo heeft Babor de Dr Babor PRO producten en werkstoffen ontwikkeld en aansluitend de TheraPRO behandelingen uitgewerkt. Het resultaat van verschillende jaren research in de laboratoria van Babor in Aken.

HSR Lifting


HSR lifting is een luxueuze anti-rimpel verzorging voor de huid die regeneratie nodig heeft. Ze gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen: verlies aan substantie en elasticiteit, vertraging van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel, matrixverharding van de dermis. Vijf zeer werkzame werkstoffen in perfecte combinatie werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De innovatieve Präzisionsverzorging met onmiddellijk verstrakkend effect zorgt voor een optisch gladdere, elastischere en jeugdigere teint.

Reversive


Dit is een innovatieve anti-aging serie met Re-Youth complex die de individuele schoonheid van uw huid bewaart en kleine tekortkomingen optisch laat verdwijnen. Dit RE-YOUTH COMPLEX met onmiddellijk en zichtbaar effect van gladheid op basis van moderne high performance-werkstoffen houdt de cellen langer jong, werkt activerend en zorgt voor meer lichtkracht en uitstraling. Tegelijkertijd wordt de stressresistentie van de cellen verhoogd en roodkleuringen, verkleuringen en oneffenheden worden verminderd. De huid ziet er strakker, gladder, gelijkmatiger uit en straalt jeugdig fris.

Sea Creation


Dit is een revolutionaire luxe-anti-aging-verzorging met waardevolle werkstofextracten uit de diepzee. Het zeer efficiënte Sea-telligent complex optimaliseert de huidfuncties, zorgt voor een effectieve bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en reduceert aantoonbaar aanwezige ouderdomsverschijnselen. Het resultaat is een weergaloze schoonheid: de rimpeldiepte wordt duidelijk verminderd en de huid wordt zichtbaar verstrakt. De gezichtscontouren worden geremodelleerd en zien er gedefinieerder en steviger uit. De teint ziet er geënergetiseerd en zichtbaar verjongd uit en straalt rozig fris.