Gelaatsverzorgingen

BABOR TECH & MEDICAL BEAUTY - Specialisaties


De BABOR Medical Beauty behandelingen werken probleemoplossend bij rimpels, pigmentvlekken, open poriën, striemen, littekens, vale huid, huidschilfers... De behandelingen kunnen ook gezien worden als ondersteuning bij plastische chirurgie, botox...

Het nieuwe tijdperk van de apparatieve cosmetica. Meer dan 60 jaar cosmeticaexpertise ontmoet de modernste technologieën.
Topresultaten voor natuurlijke schoonheid en jeugdige uitstraling. Juist dit maken we voor u mogelijk met de BABOR TECH onze hightech schoonheidsboosters.

Derma Visualizer


Advies en analyse is de basis van elke cosmetische behandeling en elk verzorgingsadvies.

De BABOR Derma Visualizer is een moderne camera voor de optimale visualisatie van huidproblemen en huidverschijnselen.

Wat wordt er gemeten?
Met de BABOR Derma Visualizer kunnen de volgende waarden worden gemeten:

1. vetgehalte van de huid
2. afschilferingsgraad van de bovenste hoornlaag
3. poriën
4. vlekken
5. rimpels.

Aan de hand van de resultaten worden de behandelingen beter afgestemd op de noden van de huid.

Microdermabrasie


Microdermabrasie is een behandeling waarbij micro-kristallen op de huid geprojecteerd worden. Zo ontstaat er een nieuwe huid. De gladste en schoonste huid ooit.

Voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid. Net als bij een intensieve peeling worden bij de microdermabrasie de verhoornde cellen van de bovenste epidermis losgemaakt. Dit gebeurt mechanisch doordat microfijne kristallen met hoge snelheid op de huid worden aangebracht. Meer dan een beauty-treatment dus.

De intensieve verwijdering van de verhoornde cellen geeft aan de huid de impuls vanuit de diepte te regenereren. Zowel de celdeling als de huidvernieuwing worden hiermee intensief bevorderd en vervolgens wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd!

BABOR Microneedling


Voor zichtbaar strakkere contouren. De fijnste naaldjes brengen een effectief werkstofconcentraat tot diep in de huid en vullen zo rimpels en lijntjes van binnenuit op.

Het idee achter het cosmetische Micro Needling is eigenlijk heel eenvoudig: de werkstoffen komen daar aan, waar ze zich het beste kunnen ontplooien. Niet alleen aan het huidoppervlak, maar ook in de huid. Daarbij is Micro Needling een zachte anti-aging behandeling. Geselecteerde werkstoffen dringen door tot in de huid en activeren de opbouw van collageen. Tegelijkertijd neemt de doorbloeding toe en wordt de huidregeneratie gestimuleerd.

Bij micro needling worden zeer fijne naaldjes gebruikt om de opperhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

BABOR Spot Reducer


De Babor Spot Reducer bevriest pigmentvlekken tot op de millimeter nauwkeurig. Het oppervlakkige, ongewenste pigment maakt zich los van de celverbinding, droogt in en valt af. Weefsel dat niet behandeld dient te worden, wordt niet beschadigd. Al na minder dan vier weken ziet de huid er gelijkmatiger en mooier uit! Met een behandelingsduur van slechts enkele seconden per spot is deze behandeling makkelijk bij te boeken in je behandeling.

HydraFacial


HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende noodzakelijke stappen om de huid voor te bereiden en te verbeteren. Het combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. De huid ziet er meteen fris en gezond uit.

VPL-system


Het VPL systeem is gebaseerd op licht. De intense lichtbundel wordt in de huid omgezet in warmte. Dit geeft een prikkel aan de huidcellen, zodat er nieuw collageen en elastine aangemaakt wordt. Collageen zorgt voor aanmaak van nieuwe huid, elastine zorgt voor een elastische huid.

Dit toestel wordt voornamelijk tijdens de winterperiode ingezet bij:

  • Huidverjonging
  • Verwijderen van pigmentvlekken
  • Couperose behandeling

LED Therapie


LED lichttherapie is een methodiek om u te helpen.

Deze therapie is gebaseerd op rood licht dat tot 5 mm diep in de huid dringt. Hierdoor ontstaat er een verhoogde cellulaire activiteit. De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken.

Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Dit toestel wordt voornamelijk ingezet voor de volgende behandelingen:

  • Huidvernieuwing
  • Huidverjonging
  • Couperose behandeling