Epilaties

Epilatie lichaam


Mooie, gladde, onthaarde huid is de essentie van een verzorgd uiterlijk. Waxen is een langer durende en efficiëntere manier van ontharen dan scheren. Je huid ziet er niet alleen mooier uit maar voelt ook zachter aan voor weken. Wilt u met mooie gladde benen de zomer tegemoet gaan, begin dan tijdig met ontharen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van permanente ontharing? Lees er hier alles over. 

Epilatie gelaat


Geef jouw blik meer expressie door het in model brengen van wenkbrauwen of het verwijderen van overbodige haargroei. Instituut Tiara werkt met zowel wax als hars, beiden van een hoge kwaliteit zodat de epilaties perfect verlopen, zonder allergische reacties of verbrandingen. 

Sterex blend methode
Epileren met de Blend-methode wordt toegepast op het gelaat.

De voordelen van de blend methode zijn:
  • sneller dan ontharen door elektrolyse
  • minder pijnlijk dan epilatie met diathermie
  • minder gevaar voor littekens
Het is een definitieve manier van ontharen met een geringe kans op nagroei. De naald van het epileertoestel wordt langs het haar in de haarfollikel gestoken waardoor de haarwortel bereikt wordt. Door middel van een stroomstootje wordt de haarwortel verhit waarna het haar moeiteloos uit de haarschacht verwijderd kan worden.

Deze definitieve manier van ontharen is langdurig en arbeidsintensief. Haartje per haartje dient verwijdert te worden waardoor deze ontharingsmethode minder geschikt is voor grote oppervlakten.

VPL-Systeem

Het VPL systeem laat u toe om definitief en 100% veilig, definitief ongewenste haargroei te verwijderen. Het VPL systeem werkt op basis van veilig LED-lichtflitsen.