Gelaatsverzorgingen

Gelaatsverzorgingen


In het schoonheidsinstituut Tiara kan je voor de volgende gelaatsverzorgingen terecht: diepreinigend, hydrateren, acnebehandelingen, gevoelige huid / couperosehuid, verstevigend, liftend, anti-rimpel, huidverjonging.

In het instituut wordt gebruikt gemaakt van de Babor producten en gespecialiseerde apparatuur.
Skinovage behandeling

Skinovage behandeling


Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoeften, verwennen wij uw huid met de producten uit de serie SKINOVAGE en met de unieke effective touch massage. Behandelingen zijn er voor een droge , gevoelige , gemengde, vermoeide en onzuivere huid.

Acnébehandelingen


Intensieve behandeling voor de duurzame reductie van onzuiverheden.
Zuivert, kalmeert en verfijnt.

HSR Lifting


HSR lifting is een luxueuze anti-rimpel verzorging voor de huid die regeneratie nodig heeft. De innovatieve verzorging met onmiddellijk verstrakkend effect zorgt voor een optisch gladder, elastischer en jeugdigere teint.

Reversive


Dit is een innovatieve anti-aging serie met Re-Youth complex die de individuele schoonheid van uw huid bewaart en kleine tekortkomingen optisch laat verdwijnen. De huid ziet er strakker, gladder, gelijkmatiger uit en straalt jeugdig fris.

Sea Creation


Dit is een revolutionaire luxe-anti-aging-verzorging met waardevolle werkstofextracten uit de diepzee. De gezichtscontouren worden geremodelleerd en zien er gedefinieerder en steviger uit. De teint ziet er geënergetiseerd en zichtbaar verjongd uit en straalt rozig fris.

Skinovage behandeling

Dr. BABOR


De probleemoplossers van BABOR, de Doctor BABOR lijn is specifiek gericht op de volgende probleemgebieden: onregelmatige huid, onzuivere huid, belaste huid die regeneratie nodig heeft, droge en gevoelige huid, tegen rimpels en verlies elasticiteit.

Dr. BABOR Pro behandeling


Uiterst effectief en zonder de huid onnodig te belasten of te stressen, zet de DR. BABOR Pro behandeling een uitgebreide, intensieve regenererende activiteit van de huid in gang.

Gelaatsverzorging met gespecialiseerde apparatuur


De BABOR Medical Beauty behandelingen werken probleemoplossend bij rimpels, pigmentvlekken, open poriën, striemen, littekens, vale huid, huidschilfers... De behandelingen kunnen ook gezien worden als ondersteuning bij plastische chirurgie, botox...

Het nieuwe tijdperk van de apparatieve cosmetica. Meer dan 60 jaar cosmeticaexpertise ontmoet de modernste technologieën. Topresultaten voor natuurlijke schoonheid en jeugdige uitstraling. Juist dit maken we voor u mogelijk met de BABOR TECH onze hightech schoonheidsboosters.

Derma Visualizer


In een gedetailleerde analyse zal uw actuele huidtoestand onderzocht worden om de verzorging perfect op uw behoefte af te stemmen.

Microdermabrasie


Microdermabrasie is een behandeling waarbij micro-kristallen op de huid geprojecteerd worden. Zo ontstaat er een nieuwe huid. De gladste en schoonste huid ooit.

Microneedling


Voor zichtbaar strakkere contouren. De fijnste naaldjes brengen een effectief werkstofconcentraat tot diep in de huid en vullen zo rimpels en lijntjes van binnenuit op.

BABOR Spot Reducer


De Babor Spot Reducer bevriest pigmentvlekken tot op de millimeter nauwkeurig. Het oppervlakkige, ongewenste pigment maakt zich los van de celverbinding, droogt in en valt af. Al na minder dan vier weken ziet de huid er gelijkmatiger en mooier uit!

HydraFacial


HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende noodzakelijke stappen om de huid voor te bereiden en te verbeteren. Het combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. De huid ziet er meteen fris en gezond uit!

LED-therapie


LED lichttherapie is een methodiek om u te helpen.

Deze therapie is gebaseerd op rood licht dat tot 5 mm diep in de huid dringt. Hierdoor ontstaat er een verhoogde cellulaire activiteit. De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken.

Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Dit toestel wordt voornamelijk ingezet voor de volgende behandelingen:

Huidvernieuwing
Huidverjonging
Couperose behandeling

VPL-systeem


Het VPL systeem is gebaseerd op licht. De intense lichtbundel wordt in de huid omgezet in warmte. Dit geeft een prikkel aan de huidcellen, zodat er nieuw collageen en elastine aangemaakt wordt. Collageen zorgt voor aanmaak van nieuwe huid, elastine zorgt voor een elastische huid.

Dit toestel wordt voornamelijk tijdens de winterperiode ingezet bij:

Huidverjonging
Verwijderen van pigmentvlekken
Couperose behandeling