Lichaam

Lichaamsverzorgingen


In het schoonheidsinstituut Tiara kunt u voor de volgende lichaamsverzorgingen terecht: epilaties van het lichaam en gelaat.
Bij ons vindt u eveneens de oplossing voor uw sinaasappelhuid. In het instituut wordt gebruikt gemaakt van gespecialiseerde toestellen.

Epilaties


Schoonheidsinstituut Tiara biedt ontharingen met wax en hars aan ook kleine en moeilijk te bereiken plaatsen kunnen onthaart worden. Bent u op zoek naar permanente ontharingen dan is het VPL systeem voor u een oplossing.
Skinovage behandeling

Epilatie van het lichaam


Mooie, gladde, onthaarde huid is de essentie van een verzorgd uiterlijk. Waxen is een langer durende en efficiëntere manier van ontharen dan scheren. Je huid ziet er niet alleen mooier uit maar voelt ook zachter aan voor weken. Wilt u met mooie gladde benen de zomer tegemoet gaan, begin dan tijdig met ontharen.

Epilatie van het gelaat


Geef jouw blik meer expressie door het in model brengen van wenkbrauwen of het verwijderen van overbodige haargroei. Instituut Tiara werkt met hars van een hoge kwaliteit zodat de epilaties perfect verlopen, zonder allergische reacties of verbrandingen.

VPL ontharingen


Het VPL systeem laat u toe om definitief en 100% veilig, definitief ongewenste haargroei te verwijderen. Het VPL systeem werkt op basis van veilig LED-lichtflitsen. Deze behandelingsmethodiek heeft als groot voordeel: effectiever dan laserbehandelingen, blijvend resultaat, ook geschikt voor gevoelige huidtypes en mensen met een donkere huid, pijnloos en een stuk minder duur omdat er minder behandelingen nodig zijn.

Sterex Blend methode


Epileren met de Blend-methode wordt vooral toegepast op kleinere zones, zoals het gelaat. De voordelen van de blend methode zijn: sneller dan ontharen door elektrolyse, minder pijnlijk dan epilatie met diathermie, minder gevaar voor littekens. Het is een definitieve manier van ontharen met een geringe kans op nagroei.

Cellulitesbehandeling


Bij ons vindt u de oplossing voor uw sinaasappelhuid. Onze gespecialiseerde toestellen werken op basis van:
  • Ultrasone golven – de cellulite clusters worden door de geluidsgolven losgetrild
  • Diepte massage met warme lucht,  hierdoor wordt het bindweefsel gemasseerd zodat de onderliggende huid en de vetlagen losgemaakt worden
  • Afvoeren van afvalstoffen
De huid waaronder zich de Cellulitis bevindt, wordt eerst met kracht opgezogen zodat de vetbolletjes vrijkomen; ze beginnen als het ware te zweven.

Vervolgens wordt met dezelfde kracht waarmee de huid werd opgezogen, de huid naar beneden gedrukt. Door deze neergaande kracht worden de nu zwevende vetbolletjes verpletterd en spatten in een veelvoud van zeer kleine vetdeeltjes uiteen. Ze kunnen nu door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgevoerd.