Manicure

Manicure


Verzorgde nagels zijn een visitekaartje. Helaas zijn sterke, mooie nagels niet voor iedereen weggelegd. Toch liggen ze binnen ieders handbereik, schoonheidsinstituut Tiara biedt voor iedereen een oplossing. 

Kies voor vorm, lengte of kleur met Gelish, Gellak of Acrylnagels, of voor langdurige nagellak met de ProNails Longwear nagellak.

Manicure


Een manicure is een behandeling van nagels en handen. Door middel van vochtregulerende lotions wordt de huid gekalmeerd en ontspannen. De nagel wordt in een mooie vorm gevijld en de nagelriem wordt wat naar achter geduwd. Eveneens mogelijk met lakken van de nagels.

Gelnagels & Acryl


Er is geen betere finishing touch dan een set perfect afgewerkte acrylnagels of gelnagels. Deze kunstnagels van acryl of gel kunnen aangebracht worden met of zonder verlenging van je eigen nagels en in alle denkbare kleuren. Kies voor naturel of voor een mooie “french manicure” maar ook diverse kleuren of 'Babyboom' zijn mogelijk. De nagels kunnen vervolgens gevijld worden in de gewenste vorm en ze kunnen ook versierd worden.

Sopolish & Gelish


De Sopolish Protect en Peel garandeert u prachtig gelakte nagels gedurende meer dan 14 dagen met volledige  bescherming van uw natuurlijke nagels, door ze niet eens aan te raken. Sopolish Protect & Peel verwijder je in slechts enkele seconden, zonder enig contact met solventen. U kan het zelf thuis afpellen, veilig en eenvoudig, met behoud van de natuurlijke vitaliteit van uw nagels.
  • Perfect gelakte nagels gedurende 14 dagen
  • Langdurige hoogglanzende afwerking
  • Onweerstaanbare kleuren en matching nagellak
  • Extra sterkte voor de natuurlijke nagel (zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen)
  • Geen beschadiging aan de natuurlijke nagel

GELISH, een wonderbaarlijke Gel-nagellak die:
  • uw nagels helpt te verstevigen en groeien
  • niet scheurt, niet breekt en niet afpelt
  • afweekbaar is in 10 minuten en de gezonde, natuurlijke nagelbehoud.

Semi-permanent - Longwear


Perfecte nagels met een professionele en luxueuze look, en toch ook heerlijk ongecompliceerd?  Het kan met de nieuwe ProNails LongWear Nail Polish.
De LongWear ColourFix Technology is een slimme innovatie die zorgt voor een record houdbaarheid. Na het aanbrengen zullen de LongWear Start, Colour en Finish lagen samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Deze combinatie maakt LongWear sterker en langer houdbaar dan eender welke gewone nagellak.