Gelaatsverzorgingen

Skinovage behandeling


De Babor Skinovage PX producten kan onderverdeelt worden in 7 categorieën. Dit intelligente premium verzorgingssysteem is daardoor perfect afstemmen op uw huidbeeld. De huid heeft veel te verdragen van de invloeden van buitenaf. Het heeft effectieve bescherming nodig tegen de door het licht en milieu veroorzaakte huidveroudering door UV-stralen en vrije radicalen.

Om de huid optimaal te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering en het behoudt van de osmotische evenwicht, heeft Babor in alle Skinovage PX producten twee plantaardige ingrediënten verwerkt, waaronder de alpine stamcellen en OsmoTec. Alpine stamcellen beschermen de huid tegen de vroegtijdige, door het milieu veroorzaakte huidveroudering en OsmoTec herstelt het osmotische evenwicht van de huid, waardoor de opname van werkstoffen beter en dieper verwerkt kunnen worden in de huid.

De producten werden ontwikkeld volgens de BABOR kwaliteitsnormen: met huid identieke PH-waarde, aantoonbare werkzaamheid en verdraagzaamheid, vrij van parabenen, voor een zichtbaar geoptimaliseerd huidbeeld.